Gezova

Hesap Silme

Gezova hesabınızı ve hesabınıza bağlı verileri istediğiniz zaman gezova.com üzerinden veya Gezova mobil uygulamasından silebilirsiniz.

Hesabınızı nasıl silersiniz?

  1. gezova.com’da veya Gezova uygulamasında oturum açın.
  2. Sitede Hesabım → Ayarlar bölümüne, uygulamada sağ üstteki hesap simgesine gidin.
  3. “Hesabı kalıcı olarak sil” seçeneğine dokunun ve parolanızla onaylayın.

Oturum açamıyorsanız hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden “Hesap silme” konulu bir e-postayı bilgi@gezova.com adresine gönderin; talebiniz en geç 30 gün içinde işleme alınır.

Silinen veriler

  • Hesabınız: ad, e-posta, telefon, parola ve Google bağlantısı
  • Yorumlarınız ve puanlarınız

Saklanan veriler

Rezervasyon kayıtları (yolcu adı, iletişim bilgileri, yolculuk ve ödeme bilgileri) vergi ve ticaret mevzuatının öngördüğü süre boyunca (en fazla 10 yıl) saklanır ve hiçbir hesapla ilişkilendirilmez.